GRATIS VERZENDING VANAF € 85,- (incl. BTW)

Back to Top

Verzenden & bezorgenGratis verzending boven € 85,-

Bestellingen boven de € 85,- (excl. btw) worden gratis verzonden binnen Nederland en België m.u.v. de Waddeneilanden.
Verzendkosten van bestellingen onder de € 85,- worden bepaald op basis van het gewicht. De hoogte hiervan kan in de winkelwagen worden berkend of bij het afrekenen.

Levertijden

De levertijd van onze  producten bedraagt 2-4 werkdagen tenzij anders aangegeven in de productomschrijving. Mocht het bestelde product niet voorradig zijn dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
 In de periode van 23 december tot 6 januari is het mogelijk dat leveringen vertraging oplopen door de feestdagen. 

Bestelling:

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een bevestigingsemail. Hierin vindt u een overzicht met het factuur- / afleveradres, betaal- en verzendmethode en de bestelde artikelen. Wanneer u geen email heeft ontvangen, controleer dan of de bevestigingsmail niet in de map met ongewenste email of spam terecht is gekomen of neem contact met ons op.
Daarnaast ontvangt u een email met wijzigingen in de status van uw bestelling en ontvangt u een digitale factuur. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u de bestelling terugvinden in uw Account onder "Mijn bestellingen". Hierin vindt u tevens een overzicht van al uw eerder geplaatste bestellingen.

Betaling:

Bij het plaatsen van een bestellingen kunt u veilig en snel betalen met Ideal/ Mistercash, bank overschrijving of een paypal betaling. 

Kortingscodes:

Kortingscodes in de webshop zijn geldig zoals aangegeven in offertes of banners. Er kan maar 1 kortingscode per bestelling worden gebruikt. Kortingscodes kunnen worden toegepast bij het afrekenen in het daarvoor bestemde invoervak.