GRATIS VERZENDING VANAF € 85,- (incl. BTW)

Back to Top

Informatie

 


Particuliere verkoop

UwDierenbenodigdheden levert  aan zowel bedrijven als particulieren. Let op, alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Garantie

Wij van UwDierenbenodigdheden staan voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Wij bieden dan een snelle en passende oplossing.

Defect bij ontvangst

Indien uw product bij ontvangst beschadigd of defecten vertoont, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bieden dan een snelle en passende oplossing.

Retourbeleid:

Bij UwDierenbenodigdheden staat de klanttevredenheid centraal bij iedere aankoop die u bij ons doet. Wij geloven in een duurzame klantrelatie en bieden daarom de mogelijkheid om de standaard producten (uitgezonderd op maat gemaakte producten) binnen 8 dagen na ontvangstdatum te retourneren. Mocht de retournering te maken hebben met een fout van Uwdierenbenodigdheden dan dient u ervoor te zorgen dat u ons aangeeft, schriftelijk of per email, wat hiervan de reden is. Bij het retourneren is belangrijk dat de producten compleet en in oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd. Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn kan een vergoeding in rekening worden gebracht.

Stappenplan ruilen en retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

  1. Meld bij ons dat u een artikel retour wilt sturen
  2. U ontvangt per email of telefoon een bevestiging van uw verzoek
  3. U ontvangt per email of telefoon instructies voor de verzending van het artikel
  4. Na ontvangst van uw zending ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten het volledige aankoopbedrag (exclusief verzendkosten naar uw adres) terug, afhankelijk van uw wens.

Kosten voor retourzendingen

Mocht u een product willen retourneren en dit is niet vanwege een fout van UwDierenbenodigdheden dan bent u zelf verantwoordelijk voor de transportkosten naar ons retouradres. Daarnaast bent u zelf ook verantwoordelijk voor het retour sturen van de product(en). Wij raden u aan om te kiezen voor een betrouwbare vervoerder.

Klachten & Suggesties

Wij horen het ook graag als u klachten of suggesties heeft. Neem contact met ons op als u niet tevreden bent.
 

Suggesties

Heeft u suggesties hoe wij u beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten, bij voorkeur per email. UwDierenbenodigdheden verbetert haar dienstverlening voortdurend en stelt uw reactie daarom zeer op prijs.