GRATIS VERZENDING VANAF € 85,- (incl. BTW)

Back to Top

Dierendraagtas infinita

Dierendraagtas infinita

HT-008

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 85,00

Overzicht

De dierendraagtas is de ideale tas voor honden, katten en alle andere kleine huisdieren. Neem je huisdieren comfortabel mee op reis in je eigen draagtas. De multifunctionele draagtas kan gebruikt worden om samen met je huisdier op stap te gaan. Naast een tas tijdens het winkelen kan de tas gebruikt worden in de auto of op de fiets. Met de speciale fiets of motorbeugel monteer je de dierendraagtas veilig voorop. Je trouwe huisdier kan zo overal mee naartoe.

* Verplichte velden

€ 85,00

Omschrijving

Honden, katten en zelfs konijnen vermaken zich uitstekend in de dierendraagtas. Deze universele sporttas is perfect om je huisdieren veilig mee op reis te nemen. De tas is verkrijgbaar in drie verschillende neutrale kleuren. Daarnaast is er een speels design aangebracht in de vorm van een kat. Het maakt bij de dierendraagtas helemaal niet uit welk huisdier met je mee op pad gaat. Tot een gewicht van maximaal 6,5 kg kan je trouwe maatje met je mee op reis. Een reisje naar de dierenarts of naar een vakantiebestemming wordt zo een stuk aangenaam. Vooral doordat er gedacht is aan comfort in de dierendraagtas.

De dierendraagtas is er speciaal op gemaakt om je huisdier gezellig mee op reis te nemen. Zo kan de tas eenvoudig en veilig geïnstalleerd worden in de auto. Vanaf nu loopt je huisdier geen hoog risico meer als je onderweg een ongeluk krijgt. Naast ongelukken in de auto zijn er losse onderdelen verkrijgbaar om je dierendraagtas te monteren op je fiets of motor. Zo kan je zelfs op de fiets je huisdier eenvoudig vervoeren naar de plaats van bestemming. Uiteraard kan je de tas ook over je schouder gooien zodat je maatje mee op stap kan. Bij het ontwerp is er nagedacht over het ultieme draagcomfort. Zo kan je heerlijk op stap zonder last te krijgen van pijn in de schouder.

Met de dierendraagtas bepaal je helemaal zelf met welk huisdier je op reis gaat. Van deze tas maak je eenvoudig een hondendraagtas of kattendraagtas. Het maakt niet uit want alles is mogelijk met deze comfortabele dierendraagtas.

 

Specificaties

Kleur Bruin
Eigenschappen Geschikt voor in de auto, Geschikt voor in het vliegtuig, Geschikt voor op de fiets, Geschikt voor op de motor

Beoordeel dit product

Beoordeling product: Dierendraagtas infinita