GRATIS VERZENDING VANAF € 85,- (incl. BTW)

Back to Top

Design hondendraagtas buikzak / rugzak bruin / oranje

Design hondendraagtas buikzak / rugzak bruin / oranje

HT-003

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 42,00

Overzicht

Design hondendraagtas buik/rug combineert design en draaggemak met elkaar. Jouw hond weegt nu extra licht door het gewicht te verdelen op je rug. Je hebt zo lekker je armen vrij tijdens een wandeling door de stad. De design hondendraagtas buik/rug is vormgegeven met strakke lijnen en een modern kleurenpalet. Met deze tas wil iedereen wel een wandeling over straat maken. Uiteraard is er extra aan het comfort van je hondje gedacht zodat deze lekker comfortabel mee over straat kan.
OF

Omschrijving

De design hondendraagtas buik/rug van Lenis is prachtig vormgegeven om mee gezien te worden. De hondentas is niet alleen lekker comfortabel voor je hond, maar ook voor jezelf. Met de bruine suéde stof ziet deze hondentas er heerlijk chique uit. De voering is lekker kleurrijk oranje en gemaakt van nylon zodat deze heerlijk comfortabel is voor uw hond. De design hondendraagtas buik/rug wordt eenvoudig gesloten met de klittenbandsluiting. Je trouwe viervoeter kan tot een gewicht van 5,5 kg heerlijk comfortabel plaatsnemen in de hondentas. De hondentas is het van het luxe merk petego, waardoor comfort en veiligheid gegarandeerd wordt.

Ondanks dat je hond misschien slechts 5 kg weegt kan dit een aardig gewicht zijn. Daarnaast kan een design hondendraagtas nogal onhandig zijn als je ook nog zelf een draagtas hebt. Met de design hondendraagtas buik/rug maak je het dragen van je hond lekker comfortabel voor jezelf. Je kan de hondentas zowel op je buik als op je rug dragen. Zo heb je een arm vrij om je eigen handtas te dragen. De design hondendraagtas buik/rug is zo ook ideaal voor als je man een handje wil helpen. Hij wil misschien niet met een handtas lopen, maar met de rugzak wil zelfs hij je hond een tijdje dragen. Dankzij de strakke lijnen is de design hondendraagtas buik/rug voor iedereen geschikt.

Design hondendraagtas buik/rug is de ideale reistas voor jouw en je hond. Geniet van het comfort bij het dragen van je hond en ontdek de vrijheid met een buik/rug tas.

 

Specificaties

Kleur Bruin
Eigenschappen Nee

Beoordeel dit product

Beoordeling product: Design hondendraagtas buikzak / rugzak bruin / oranje